Vegetariska enchiladas med guacamole och sallad

  • 4 portioner
  • Medel
  • Max 30 min

Ingredienser

8 tortillas
200 g riven ost, Minimi Herrgård
100 g champinjoner i bitar
2 tärnade tomater
1 burk kidneybönor
1 strimlad rödlök
1 strimlad gul paprika
1 kruka basilika
2 finhackade röda chilifrukter
2 finhackade vitlöksklyftor
salt och peppar

Guacamole:
1 stor, mogen avokado
1 finhackad vitlöksklyfta
1 msk god olivolja
salt och peppar

Till servering:
grönsallad
Gräddfil

Gör så här

Grovhacka all basilika, även stjälkarna. Spara hälften av osten, och blanda resten med övriga ingredienser. Smaka av med salt och peppar. Lägg fyllningen som en sträng på bröden och rulla ihop dem. Lägg bröden på en plåt och strö ost ovanpå. Stek i ugn, 200°, tills osten smält och precis börjar få färg. Grovhacka avokadon, blanda med vitlök och olivolja. Rör runt försiktigt och smaka av med salt och peppar. Servera till de fyllda bröden tillsammans med sallad och gräddfil.

huvudratt,vegetariskt